Directory Franchise World Business Opportunities
3.2K
BKZ Bikerz
Perniagaan Menjual Motorsikal baru dan terpakai, alat ganti, Servis dan Insuran
Kami merupakan perniagaan tunggal milik 100% Bumiputera anak tempatan di Bandar Jerteh yang mempunyai kepakaran dalam perniagaan menjual motorsikal baru dan terpakai dari pelbagai jenama, alat ganti dan servis. Kepakaran kami juga sebagai agen insuran motor dan bukan motor kepada Allianz (M) Bhd dan Kurnia Insurans (M) Bhd. Belian secara tunai atau ansuran disediakan. Kemudahan ansuran untuk motorsikal terpakai juga disediakan.

Kami juga mempunyai kepakaran dalam membaiki motorsikal kemalangan. Kerja membaiki motorsikal dilakukan dibahagian belakang kedai. Jalan masuk melalui belakang KFC atau belakang Perodua tepi sungai Masjid Hadhari Jerteh. 

Untuk makluman semua, kami juga merupakan agen insuran Motor dan Bukan Motor kepada Kurnia Insuran (M) Bhd dan Allianz (M) Bhd. Semua motorsikal yang dibeli dengan kami akan dilindungi oleh insuran tersebut. Bengkel kami juga merupakan bengkel tauliah oleh syarikat insuran tersebut dan berkepakaran membaiki motorsikal kemalangan dan menguruskan tuntutan insuran kemalangan.

Harapan kami agar modul perniagaan kami ini akan memberi nilai maksimum kepada semua pelanggan kami dan yang terpenting, kami cuba memberi perkhidmatan menyeluruh kepada anda semua iaitu pelanggan kami. 'Peace of mind' dengan kami. Yang terbaik hanya untuk anda.
  • Menjual motosikal baru dan terpakai dari pelbagai jenama.
  • Servis dan alat ganti.
  • Agen Insuran (Motor dan Non-Motor).
ข้อมูลรายละเอียด
ContactBKZ Bikerz
Address
No 1, Jalan BP 4/9, Bandar Bukit Puchong, 47100 Puchong Selangor Darul Ehsan
Mobile03-80609090
Fax.03-9235 1150
E-mailtsc@bkzbikerz.com
Websitewww.bkzbikerz.com/store/
Information as 26 January 2021 
ข้อมูล รายละเอียด
Vote
Popularity
Results for 0 points
Visited 3,220 times
Prospect Customer 0 persons
BKZ Bikerz
Fill out receive special privileges!
Top Hit Franchise